Van der Valk hotel Hoorn

Horeca, Verblijfsrecreatie, Catering, Sport & Recreatie
string(23) "

Openingstijden

"

Over Van der Valk hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn is een modern en stijlvol hotel, gelegen in de historische stad Hoorn in Noord-Holland. Het hotel biedt een perfecte combinatie van luxe, comfort en veelzijdige faciliteiten, waardoor het de ideale bestemming is voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. Met ruime kamers, een uitgebreid wellnesscentrum, een eigen bioscoop en casino, biedt het hotel alle ingrediënten voor een ontspannen en compleet verblijf. Daarnaast staat het restaurant bekend om zijn culinaire hoogstandjes, waarbij gasten kunnen genieten van seizoensgebonden en lokale specialiteiten. Dankzij de gunstige ligging nabij de snelweg A7 is het hotel bovendien uitstekend bereikbaar en vormt het een perfect startpunt om de prachtige omgeving, inclusief de charmante stadjes aan de IJsselmeerkust en het nabijgelegen Amsterdam, te verkennen. Of u nu komt voor ontspanning, zaken of een weekendje weg, Van der Valk Hotel Hoorn verwelkomt u met open armen.

Wat is er te doen?

Vrijdag 21 maart 2025 openen wij de deuren voor een kijkje achter de schermen in het hotel! Tussen 14.00 – 17.00 uur bent u van harte welkom voor een rondleiding.

Hoe ziet een hotelkamer er eigenlijk uit? Of hoe werkt het met al het linnen wat gebruikt wordt dagelijks? Kunt u zich voorstellen hoe groot de technische ruimte is? Dit en nog veel meer, komt allemaal aan bod tijdens de rondleiding.

We eindigen de rondleiding in de zaalbar, boven bij de zalen. Hier kunt u proberen hoe de bedden worden opgemaakt, of mag u samen met onze collega’s van de bediening een parcourtje lopen. Ook zal er ruimte zijn om vragen te stellen en meer informatie op te vragen. Uiteraard is er ook ruimte voor een korte “speeddate” voor onze openstaande vacatures. Wie weet wordt jij onze nieuwe collega?

Graag tot ziens op vrijdag 21 maart!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

Gegevens

Tel: 0229-799060
E-mail: info@hoorn.valk.com
Website: https://www.hotelhoorn.com

Van der Valk hotel Hoorn
Westfriese Parkweg 1
1625MA Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in

Je kunt je op dit moment nog niet aanmelden. Keer op 1 februari 2025 terug om je aan te melden.